Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tjejmilshelgen.

2013-09-08 19:23:48 i Allmänt

Nu är jag hemkommen efter en helg i Stockholm. Det har varit en rolig helg. Några tankar om resan:
- Det är så himla synd att min hosta fortfarande lurar i kroppen, Sprang därför bara halva loppet och gick resterande biten av banan. Hur tråkigt som helst eftersom både kroppen och hjärnan ville springa men hostan tvingade mig att låta bli. Det var dock en härlig upplevelse. Hur mycket folk som helst, hur långa toalettköer som helst (stod i kö i 30 minuter) och mycket peppning längs vägen.
- Varför är en del människor så himla sura? När de har till uppgift att stå till tjänst kan de ju dra lite på mungiporna kan jag tycka. De har att lära av min vän Emily som jobbar på Statoil och alltid är glad och serviceinriktad.
- Varför hade en del idioter och djurplågare till homo sapiens med sig sina hundar till Gärdet där tävlingsområdet var? Det var 25 grader och stekande sol ute och platserna med skugga var få.
- Christoffer släktingar var så himla snälla som lät oss bo och äta hos dem. Vi har haft det hur lyxigt som helst - som att bo på hotell fast bättre! Kicki följde dessutom med som coach, hehe. Nästa år springer du väl med oss, Kicki?
- Stockholm är en otroligt vacker stad, på sina håll. Där vi sprang (runt Djurgården) är det som en idyll. Nere i Tunnelbanan finner man dock ingen direkt harmoni. Fullt av stressade människor och barn och gamla som nästan kläms sönder i vagnarna. Fick seriöst djupandas för att inte drabbas av panik. Jag vet att det kan låta töntigt, men jag är extremt bortskämd med stora svängrum och frisk luft. När jag var två år stod jag i farbror Anders hall i hans första lägenhet i Göteborg och skrek "Akt ji!" ("Akta er" på rikssvenska. Pratade bondska när jag var liten - så blir det när man växer upp bredvid farmor, farfar och gammelfarmor). Som tur var behöve vi bara åka tunnelbana en enda gång då Kickis morbor Gustav skjutsade runt oss överallt i bilen. Tack!
- Christoffer lillasyster Linda är typ världens roligaste person. Jag önskar att hon startar ett eget humorprogram. Allt hon gör blir liksom roligt på något sätt, haha!
Tack alla inblandade för en mysig och rolig helg!

Kommentarer

Så synd på din hosta men trots allt låter det som en härlig helg. Kram.
Linda
Haha åh va rolig du är :) tack för i helgen! Nästa år blir de 64 minuter;)
Svar: Ja, precis! Och så får du inte titta fel på klockan igen ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar