Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om en höst som känns bättre.

2013-10-22 16:10:27 i Allmänt

Höstarna 2010 och 2012 var skaviga och tunga på olika sätt. Därför känns det skönt att den här hösten känns så mycket bättre. Jag har till och med gjort en rätt positiv spotifylista! Visst finns det en melankoli över vissa av låtarna, men överlag är den lätt som ett torrt, gult löv som säger hejdå till trädet det satt i - som för att bereda plats till nästkommande löv. Lyssna gärna. Det är en skön oktoberblandning med till exempel Michael Jackson när han var som bäst, fantastiska James Vincent McMorrow, Philip Glass (när minimalismen är som bäst) och så lite 70-tal. Klicka på länken så kommer ni till listan! 

Kommentarer

I
Jag är glad för din skull. Det är du värd. Jag tänker att jag kommer ha en bra höst också, snart. Kram
Svar: Ja, det kommer du. Alldeles snart känns det bättre. Jag tänker på dig varje gång jag äter en satsumas (och det är ofta!). Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar