Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagsfrisyren!

2013-10-04 17:07:00 i Allmänt

Här är veckans fredagsfrisyr: "oklippt och jävlig" kan vi kalla den och frisyrinnehavaren är Christoffers lillebror Kristian. Nu är han dock klippt av brödernas frisör till syster. När jag fotade denna bild vid en middag i somras tyckte jag att Kristian var lik Håkan Hellström. Då blev han sur. Men visst håller ni med?
 
Bildkälla: www.aftonbladet.se
Ps: Jax gillar inte Håkan Hellström verkar det som. Nu när jag skriver det här inlägget började jag nynna på några låtar och först låg han på köksgolvet och sen jämrade han sig och gick uppför trappan och lade sig med en duns i hallen.
 
 

Kommentarer

Ja jävlar, det där var sjukt likt!

Läser fortfarande din blogg, och tänkte det var dags att lämna ett avtryck och en hälsning. Hoppas du mår gött i Dalasjö. Jag åkte förbi där för några månader sen, och det såg fint ut. Nästa gång våldgästar jag på en kaffe.

:))))))))
Svar: Eller hur!
Läser din med. Du vet vad jag tycker om ditt språk. Saknar våra skrivareftermiddagar på Schmäck (som nu lagt ned, bara det är en synd i sig - å andra sidan är ju nya Kii ännu mer magiskt än innan!).

Du ska absolut hälsa på nästa gång du kör förbi! Du är välkommen! Då kan vi jamma lite i vardagsrummet och så kan vi "nostalgera" lite över inlandet. Vi talar ju samma språk, så att säga.

Kram!
Carolina Lidström
N'Kristian
Vi är inte lik, ja ä då bra mycket snyggare än Håkan. Sjunger förmodligen bättre än han också ;)
Svar: Hahaha, säg det till alla hans fans ;)
Carolina Lidström
A E L
Sympatisk hund.....

Skriv en kommentar