Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den här dagen är helt värdelös.

2013-03-26 18:30:01 i Allmänt

Ni vet en sådan där dag då allt går sämre än vanligt. Allt som kan krångla krånglar. En sådan dag och så den stora påskhandlingen på det där mitt humör inte var det bästa. Jag hade lågt blodsocker (trots mellanmålsintag), jag fick en klaustrofobisk känsla av kombinationen mycket folk och trånga utrymmen (har seriöst problem med det, inget skoj här) och dessutom packade jag så klart för tungt så en kasse gick sönder. Det är liksom lagen om allts jävlighet. Allt detta och så en oförmåga att lägga vissa saker i jobbet på hyllan när jag kommer hem. Min hjärna brinner upp och det finns så mycket jag vill göra men någonstans måste jag inse mina begränsningar och komma ihåg att jag gör det jag kan.
 
När det känns så här finns det bara en sak att göra och det är att knyta på sig löparskorna och springa tills det känns bättre i lillhjärtat igen. Det ska jag göra nu. Och det är ju faktiskt påsklov i morgon. Då ska jag vila. Känner jag mig själv rätt kommer all jobbanspänning att släppa för ett tag och jag kommer att halvdö på soffan och ligga där till någon kommer och väcker mig.

Kommentarer

Johanna L
Skickar över en skopa pepp och en klackspark att ta fram vid nästa skräpdag. Peppen passar bra att ta in i samband med frukost!
Svar: Tack snälla du! Ska intaga den skopan varje dag ;)
Carolina Lidström
Hoppas att allt känns bättre och att du får en bra påskhelg med ledighet och allt vad du tar dig för!

Skriv en kommentar