Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Berg flyttar in!

2013-06-07 21:59:00 i Allmänt

Igår hämtade vi alla saker och möbler i Christoffers lägenhet så nu har han och Jax flyttat hit till Dalasjö! Christoffer är lite sur på mig för att jag är kinkig med vissa pinaler. Han säger:
- Men inget får ju flytta in i huset som är tillverkat senare än 1845!
Där har han dock fel - jag har utvecklat en stil under de här två åren jag bott i huset, men med de rätta knepen kan man få in nästan vad som helst. (Och det går ju alltid att måla om saker.. hehe). Jag är så himla glad över att han vill flytta hit och bo här med mig - det här är den finaste platsen jag vet och att få dela den med någon som jag tycker så mycket om gör mig lycklig. Christoffer är dock besviken på det uteblivna fredagsmyset. Till slut blev han less och bjöd över min pappa med förklaringen:
- Ja, det går ju inte att ha något fredagsmys med den där (pekar på mig)! Hon springer ju bara omkring och gör saker hela tiden.
Så nu sitter de med varsin whiskeypinne och pratar om saker jag lyssnar till med ett halvt öra - jag måste ju hålla koncentrationen på kvällsgörat! Vet ni? Snart är hallen uppe klar. När jag tänker på det historiska inlägg som skall skapas av denna resa blir jag helt lyrisk!
Den här galenskaparen bor nu här på heltid! Kom och hälsa på och hälsa honom välkommen. Han kan nog bjuda på en jakthistoria eller två. Historier i huvudsak är han väldigt bra på. Och att prata om hundar. Och att skoja. Särskilt när jag har lågt blodsocker och är less....

Skriv en kommentar