Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2013-01-28 17:39:37 i Allmänt

Är så glad över att julen äntligen är slut - då ställs nämligen den här hemska tomten in i skåpet igen. Det är något med honom som gör mig illa till mods...
 
Lite nyårsdans!
 
Kittelfjäll - under en snöig promenad den första dagen på detta år.
 
Morgonmys med bästa tjejerna! Nikki tittar på Mumin på Idamaris mobil - det kallar jag vettig tjej!
 
Älskar koncept! Älskar därför Håkan Larssons kokbok "Fredagkväll med mat och vin" som också tipsar om passande matlagarmusik - briljant!
 
Efter jul drog jag igång ett nytt moment med åk 9 - Modern musikhistoria!
 
Utvecklar mina pedagogiska modeller..
 
Ville delta i denna turnering, men efter mitt år som fritidsledare vid en fritidsgård i Umeå där rundpingis var en av huvudaktiviteterna måste jag erkänna att jag är lite av en expert inom detta forum. Bestämde mig för att inte utsätta mina stackars elever för det totala motstånd det skulle innebära att möta mig...
 
Vad säger man? Vilhelmina i mitt hjärta.
 
 

Kommentarer

Jag vill liksom alltid gå på dina lektioner.
Svar: Kom kom kom! Det skulle vara roligt att ha dig som elev! Eleverna skulle också tycka det var kul med en ny elev i klassen ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar