Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ord från en stolt lärare.

2013-12-12 15:59:04 i Allmänt

I dag har jag och kören haft en heldag med genrep inför lucia och julavslutningen. Just nu, precis innan jul, är mitt liv som musiklärare som mest hektiskt. Därför känns det extra fint att ha en kör av entusiastiska elever som orkar med en hel dag (och en halv höst) med genrep inför lucia och julavslutning. Att få umgås med dessa ungdomar, ge dem en start i ett musikintresse och dessutom själv inspireras av dem är en gåva. Tack underbara elever för att ni ger mig detta. Jag är stolt över er.
Idag - när vi tog en välförtjänt fikapaus med knytisfika, lyssnade vi på Veronica Maggio och pratade om saker som är viktiga när man är tonåring - kände jag att det är häftigt att få betalt för sådant som är roligt! 

Skriv en kommentar