Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 17: Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma.

2013-12-17 20:35:30 i Adventskalender

Problemet med den här frågan är att jag inte kan dra till med någon känd person och säga: exakt så vill jag se ut! Alltid när folk frågar mig vem jag tycker är den vackraste kvinnan i världen kommer jag aldrig på någon, dels för att jag är sämst på att komma ihåg namn på personer jag inte känner och dels för att jag skulle vilja blanda ihop allt det jag tycker är vackert och kombinera ihop superkvinnan. Nu ska jag slå Jante på käften och säga att jag tycker att mamma och pappa gjorde ett okej jobb när de skapade mig - jag är rätt nöjd med mitt utseende, men jag har - precis som alla andra människor - dagar då jag känner att jag gärna byter utseende med exempelvis den där superkvinnan ovan. 
Till exempel hatar jag att tvätta håret. Tänk att vakna upp varje dag med vackert, böljande hår! Drömmen! Eller att aldrig få torrfläckar i ansiktet på vintern! Och alltid ha välmanikyrerade naglar där inget lack nöts bort av gitarrspelande. Tackarrrrr. Sedan har jag på sista tiden också tänkt mycket på min hållning. Under min gymnasietid fick jag ofta komplimanger för min hållning och jag har ridningen att tacka för det. Sedan kom 5 år av universitetesstudier och röjde allt vad snygg hållning heter. Tänk er själva att skriva uppsats på uppsats med soffan som kontor och datorn i knät.. Nu har jag lagt in mer styrkeövningar för ryggen för att träna upp min forna hållning igen. 
 

Skriv en kommentar