Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 11: Berätta om det fulaste du vet.

2013-12-11 22:25:26 i Adventskalender

Här måste jag få dela upp i två kategorier.
Det rent estetiskt fula: skrikiga tryck på tröjor i färgkombinationen orange, brunt, blått och grönt, högt uppdragna sockar innanför sandaler, tydlig foundationrand mellan käke och hals, sönderplockade ögonbryn, konstant överbelamrade köksbänkar, diverse textilier (eller andra prylar) med kinesiska tecken, tröjor med en varg som ylar i vinternatten (ÅH, får eksem) med mera, med mera...
Det rent socialt fula: Uppenbart falska personer som är trevliga enbart för egen vinning, människor som aldrig lyssnar på sina barn samt människor som bara ser saker ur sitt egna perspektiv och aldrig inväntar andras tankar och idéer. DESSUTOM, och nästan det mest jobbiga och fula: överdrivet och ständigt bittra människor (Dubbeleksem gånger 782792).
 
 

Skriv en kommentar