Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 1: Berätta om din stil

2013-12-01 20:48:20 i Allmänt

Den eminenta bloggerskan Emily Dahl har gjort en julkalender på sin blogg som går ut på att man under varje dag fram till den 24:e december ska skriva ett temainlägg på sin blogg. Idag, den 1:a december är temat "Berätta om din stil".
Det första jag kommer att tänka på om min stil är att jag är lite av en stilistisk kameleont. Ena dagen har jag grovstickade strumpbyxor, skön klänning, kängor, sjal och kofta, andra dagen har jag lundhagsbrallor och haglöfsfleece och den tredje dagen kan jag vara uppklädd till tänderna med fixad frisyr, stuprörsjeans, fin blus och klackar. Det beror helt på hur jag känner mig och vad jag ska göra. Gemensamt för alla dessa "stildagar" är dock att jag gillar färg - fast å andra sidan kan helsvart vara det snyggaste jag vet OM man har någon detalj som sticker ut. Personligen tycker jag bättre om att shoppa killkläder och vara smakråd åt mina bröder när de handlar kläder. Ofta har killar mer intressanta kläder att välja mellan medan det lätt blir för puttenuttigt på tjejavdelningen (beror ju visserligen på vilken butik man besöker). En av mina favoritbutiker är Kii i Umeå. Förutom förstklassig service har de en genuin butik med handplockade kläder. Ännu en gemensam nämnare är att jag aldrig skulle ta på mig något som anses trendigt men som jag inte trivs i. Här är några bilder som finns på min board "Att ikläda" på min Pinterest.
Sammanfattar nog min stil (och stilinspiration) rätt bra. Källor: hejvild blandning på Pinterest.
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar