Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jullovsmorgon

2013-12-22 08:40:13 i Allmänt

Det är något som är så fint och mysigt med jullovsmorgnarna.
Det här lilla ljuset är från 50-talet och jag är så rädd om det. Det vajar försiktigt fram och tillbaka och när jag var liten var jag så fascinerad av det (det är jag fortfarande). Jag vet ingen som har ett likadant ljus.
Enkel dekoration i hallen med en hyacint i en gammal teburk, en ljuslykta och en tovad tomte som håller koll på vilka som kommer in.
 
 
 

Kommentarer

Du, det vajande ljuset! Jag hälsade på ett par häromdagen som hade ett liknande ljus. Foten var lite annorlunda, men den svajade sådär härligt att det bildade vackra skuggor mot tapeten. Då pratade vi om det varav att hon sa -- "Jag vet ingen som har ett liknande ljus". Vad roligt att du la upp en bild på just denna, just nu. Dom är oerhört vackra!
Svar: Åh, vad roligt! Vi kan bilda en klubb! De är otroligt fina och jag är så himla rädd om det där ljuset och jag får sådan julstämning varje gång jag tittar på det!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar