Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Årsmöte Dalasjö IK

2013-04-17 21:58:18 i Allmänt

I kväll har vi haft årsmöte för Dalasjö IK. Jag tänker ofta på hur glad jag är att jag flyttade tillbaka till min hemby efter åtta år på annan ort. Här finns det en gemenskap och en trygghet som gör att den där stressen jag ofta kände som stadsbo känns långväga bort. Här ställer man upp om någon behöver hjälp, man bjuds in till grannen för att titta på köksrenoveringar när man går förbi halv tio på kvällen och eldsjälarna blir uppskattade på ett annat sätt än i en stad där de riskerar att glömmas bort i den stora massan.
Ja, nu handlade ju inte det här inlägget om det som rubriken antydde, men jag tycker att det är viktigt att poängtera landsbygdens fördelar - som den lokalpatriot jag är, hehe.

Skriv en kommentar