Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Aprilfräknarna

2013-04-05 15:50:44 i Allmänt

Fjällbränna med massar av fräknar i ansiktet och likblek på resten av kroppen - april månads verklighet.
 
Jag ska ha den bästa helgen nu. Vi ska ha familjemiddag både idag och i morgon med hela familjen som nu består av åtta personer, peppen på det! Hoppas ni får en fin fredag, det ska jag ha.

Kommentarer

Ida
Alltid lika trevligt att titta in på din blogg och läsa dina välformulerade texter och se dina fina bilder. Kram på dej!
Monika Helena
Så söt i dina fräknar. Jag har också alltid haft fräknar. När jag var liten och gick i skolan så blev jag retad, "har du spottat snus i motvind". Kul var det inte då, nu bryr jag mig inte längre.
Svar: Tack!
Men åh, vad taskiga de var! Jag tycker att fräknar är fint och charmigt. Jag längtar till sommaren, då måste du komma hit och hälsa på! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar