Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Anna på besök!

2013-04-13 18:14:04 i Allmänt

Igår kom denna vackra kvinna och hälsade på mig och sov över till idag. Anna är en fantastisk person på så många sätt. Jag vet få som engagerar sig lika mycket i olika saker som hon. Hon verkligen BRYR sig och är alltid mån om att ta ställning. Hon är expert på att prata fort, men lika bra på att lyssna. Hon skickar peppande sms om man är lite hängig och hon gör bara sånt hon tror på. Dessutom är hon gift med Robert, en av världens bästa killar, och de tror verkligen på kärleken, helt hämningslöst. Bara det är beundransvärt.
 
Vi gjorde minipavlovas och drack vin.
 
Och när vi vaknat gjorde vi frukost och åt länge och lyssnade på 90-talsmusik, haha!

Kommentarer

Bästa helgen på hur länge som helst, tack för att jag fick komma och hänga med dig baby. Och tack för fina fina komplimanger, du är magisk. Kram
Svar: Tack själv! Det gör vi om! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar