Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Och så faller löven.

2012-09-23 19:25:58 i Allmänt

Den här helgen vill jag rama in och bevara länge. Johannes har varit här och han har pluggat lite (glad att det är över för mig, även fast jag redan börjar fundera på vidareutbildningar, haha!) men mest kramats med mig.
 
Löven rasar från träd och buskar och jag älskar hur det frasar när man tar i dem.
 
 
Igår lagade vi skaldjursrisotto med saffran och fänkålsdill! Längtar till tisdagens matlåda, hehe!
 
Eldar och eldar ljus på ljus.
 
Igårkväll kom bästa Idamari på besök.
 
Imorse vaknade vi upp till ännu en solig dag så vi bestämde oss för att laga äppelpaj och äta den i solen.
 
Imra solade.
 
Söndagsfika.
 
Johannes gjorde ett ståltrådshjärta på ett miniäpple och den bilden får avsluta helgsummeringen. Jag har varit ute hela dagen och kvällen och fixat höst i trädgården.
 
(Tankar om distansförhållande: precis när han åkt känns det så himla jobbigt och jag vill backa tiden och göra om allt vi gjort under helgen. När det gått några timmar känns det bättre, när jag ska sova vill jag nästan gråta och när jag jobbar tänker jag knappt på det alls för man har inte tid och ibland pratar vi länge länge i telefonen och ibland pratar vi inte alls utan skickar bara något sms. Ingen av oss är några telefonpratare, utan vi vill ha direktkontakt, med ögon helst. Den här helgen var så himla fin och jag älskar honom så mycket att det är värt det här himla distanshelvetet).
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Elisabeth
Länge sedan jag läste din blogg....men åh vilka fina inlägg Du gjort. Jag blir alldeles rörd när jag ser vad Du skriver om Dig och Johannes...ni är verkligen så jättefina för varann. Ser verkligen fram emot att få träffa Er snart. KRAM!!
Svar: Tack snälla! Ja, det ska bli så kul att åka till Skellefteå, jag ser verkligen fram emot det! :) Känns som om det var längesedan vi sågs nu! Kramar!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar