Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Öppen scen, skrotlyft och satsumas såklart.

2012-10-25 20:16:53 i Allmänt

Några bra grejer med den här torsdagen:
 
- Vi har vi haft Öppen scen på skolan där tolv modiga och duktiga elever sjöng och spelade. Direkt efter, när jag och Hans roddade av scenen började jag sjunga på luciasånger... Efter lovet börjar vi repa inför tåget!
- Jag har ätit fyra satsumas idag. Perfekt mogna!
- Jag har läst igenom mina svenskaelevers dikthäften och häpnat över att vissa dikter är så bra att de skulle kunna ingå i en diktsamling som folk skulle betala pengar för och det säger jag inte bara sådär. Kan visa er, ska fråga först.
- Jag har tränat med Ludvig ikväll och haft roliga samtalsämnen.
- Om mindre än 24 timmar får jag träffa Johannes. Vi har inte setts på nästan tre veckor.
- På lördag kommer två släktingar från Dalarna hit. De ska hämta hem moster Lillan som varit hos mormor och så tar de en omväg hit för att hälsa på.
 
Det var det hele!

Skriv en kommentar