Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fina personer, vackra filmer, onda magar och blöta hundar.

2012-10-07 21:09:13 i Allmänt

I fredags satte jag mig i bilen för att köra till Skellefteå där Johannes familj bor. Vi har ätit ute, handlat på stan (har äntligen hittat krokhyllan där mina muminmuggar ska få hänga, visar sen!), firat Frida och Clara som båda fyller år i oktober och igår åt vi födelsedagsmiddag och så ballade min mage ur totalt, inte kul. Men med mammas supertips så blev det bättre - ett kryddmått natriumkarbonat blandat i ett glas vatten. Igår tittade vi på Wuthering Heights och om ni inte sett den filmen - se den! Ett vackert filmporträtt av Emily Brontës 1800-talsroman.
 
Ikväll har jag varit på valpkurs och vi tränade på följsamhetsövningar där vi skulle gå slalom mellan varandra. Det gick rätt bra. Ibland brukar jag sätta mig ner på huk för att kela och busa med Imra men just ikväll var det ingen bra idé då hon hoppade upp på mig med sina blöta tassar så jag tappade balansen och föll rakt ner på den väldigt blöta gräsplanen! Är det något man lär sig som hundmänniska är det mottot "kläder efter väder". Haha!
 
 
 
 
Jag och Imra, dagen då vi hämtade henne i Piteå. När hon var så där liten kunde hon minsann inte tackla ner mig! Det är så svårt att tänka sig att hon varit så där yttepytteliten, just 8 till 14 veckors-tiden när valpar är som minst, går så fort. Nu börjar jag fasa för "slyngelperioden". Ni som har hund vet vad jag menar.
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar