Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En bild om dagen fram till julafton: 4

2012-12-05 00:10:57 i Allmänt

 
Juli, Dalarna, 2012.
 
Bild nummer 4 är "Någon du beundrar". Jag beundrar många människor av olika anledningar, men mest av allt beundrar jag mamma. Hon är klok och beslutsam. Snäll men rättvis och principfast OCH hon kan erkänna att hon har fel ibland (händer dock väldigt sällan eftersom mamma dessutom är påläst och har förmågan att se saker och ting objektivt). Om hon tycker att någon behandlas dåligt ryter hon i från. Mamma är dessutom nästan maniskt effektiv. Hon åker till jobbet klockan 07.15 och innan dess har hon hunnit duscha, ätit frukost, rastat Imra, startat en tvättmaskin, hängt en tvätt, vattnat blommor, förberett middag.. ja. Listan kan göras lång. Hon jobbar snabbt min mamma. Hon är ingen slöfock direkt.
 
Mamma älskar barn och djur och de älskar henne. Jämt när jag är med mamma bland folk kommer barn fram och säger "Hej Annica!" och hon svarar alltid tillbaka med namn. Hon ser alla. Det är en fin egenskap tycker jag. Det beundrar jag henne för.
 
 

Kommentarer

KKVL
Fina ord om vår kära mor, tack!

Skriv en kommentar