Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Inför den stora festen.

2012-08-17 19:42:54 i Allmänt

Imorgon firar vår klubb Dalasjö IK Framåt 70 år. Det firar vi med en fest på vår loge Silverdalen. Jag sitter i festkommittéen tillsammans med Gunilla och Kerstin och det innebär att jag sopat golv, burit och torkat bord, skrivit listor, kommit på lekar, styrt upp inbjudan, designat framsida till sånghäftet, tagit emot anmälningar, varit i klubbrummet på inventering av diverse utsmyckningar i form av priser och annat lokalpatriotiskt skryt samt handlat en massa roligheter för klubbens räkning. Och: det bästa är kvar, nämligen utsmyckningen av lokalen och själva festen!
 
Jag har också raggat upp ett band som ska spela under kvällens lopp. Det är jag och tre sköna snubbar i form av Johannes, Peter och Vischan (Jonatan) och nu är bilen packad med PA, kablar och instrument. Nu ska vi toktoktokrepa inför morgondagen!
 
Det är så himla roligt att styra upp olika slags tillställningar! Det är nog lite av en samlingshobby för mig, jag menar, jag får både chefa, styra upp, vara kreativ, spela, sjunga, duka fint, designa saker och hålla reda på tusen saker. Plus träffa en massa människor. Det gillar jag.

Ps: Som Penélope skrev, missa inte heller Dalasjörundan imorgon! Anmälan klockan 11.00 och start klockan 12.00. Kom och spring på en av Sveriges bästa terrängbanor!

Skriv en kommentar