Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dalasjö IK Framåt 70 år!

2012-08-30 21:55:00 i Allmänt

När vår klubb Dalasjö IK firade 70 år för snart två veckor sedan stod jag och mina kumpaner för underhållningen. Här repas det ukulele!
 
Johannes är så söt när han spelar gitarr för han liksom grimaserar med munnen och är inne i ett "spelflow".
 

Jag förberedde för utsmyckning..
 

..för en mysig scen är ett måste då man spelar i en anrik gammal loge! (Lägg märke till min fina vardagsrumslampa i hörnet. Den idéen fick jag cirka fem minuter innan festen drog igång och ni vet ju hur det är med mina idéer - de måste genomföras).
 

Vi var cirka 75 personer.
 

Ojoj.. denna bild alltså. Jag ser gravid ut (det är jag INTE), Vischan ser ut som att han tänker: spela ägg är fasiken det tråkigaste jag vet, jag vill ju sjunga! Johannes sover och Peters krull och sura (koncentrerade) min är det enda som syns.
 

Lite om klubbens verksamhet.
 

Vi hade tagit fram en massa tidningsurklipp om klubben som man kunde läsa.
 

Pappa fick feeling och ville spela gitarr och Peter ba: Okej, nu ska vi rodda av, få se.. var går den här kabeln? Jaha.. till gitarren..
 

Och så mamma då (i min tröja!), ville såklart inte vara sämre utan drog av några sköna "bitar" på pianot.
 
Mycket gemytlig kväll med världens bästa by! / Lokalpatrioten

Skriv en kommentar