Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Uppdragen.

2012-04-18 14:49:51 i Allmänt

I dagarna har jag blivit kontaktad angående två uppdrag.

Det första uppdraget rör sig om en av suppleantrollerna i Dalasjö IK. Motiveringen: "Du är ju som en idéspruta, och kämpar på att få igenom det du vill"

Det andra uppdraget rör sig om Vilhelminas kulturvecka där jag under en berättarafton (även kallad ljugarkväll) tillsammans med några andra berättare ska improvisera fram en historia på ett tema som slumpvis väljs ut.
Motiveringen: Du är ju van att hålla låda och så är du ju barnbarn till Bo som var en erkänd berättare!

Hur ska jag tolka detta? Jag är en person som slåss för mina idéer och gillar att hålla låda. Det låter liksom så.. brutalt. Att jag bara kör över folk för att göra min röst hörd. Det vill jag inte tro. Men att jag är Bo´s barnbarn vet jag. Jag kan berätta för hans skull.


Kommentarer

Det betyder att du är en karaktäristisk person med mycket inspirerande ord på lager som någon tycker att flera än dina närmaste ska få ta del utav! (vilken lång mening det blev) Heja!
A E L
"Gilla"

Skriv en kommentar