Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Monopol.

2012-04-06 21:50:41 i Allmänt

Vi har precis spelat Monopol och jag låg i ett extremt överläge en lång stund. Jag kunde höra segervisslorna vina kring mitt huvud och pulsen rusade i höjden. Kammade hem slant efter slant och växlade in 2000-lapparna till 10 000-sedlar. Segern var ett faktum. Och så hamnade jag på tre hotellgator på tre slag. Jag fick GE bort Norrmalmstorg till Ludvig och inteckna samtliga gator där jag hade mina hotellimperium. Fastighetskvinnan Lidström var ett minne blott..

.. Till Monopolet åker fram igen. Ludvig "dog" trots allt enbart fem minuter efter mig. Johannes vann. Say no more. Han kommer vara nog jobbig ändå. Pappa var också med trots att det faktumet ligger en aning i periferin.


Kommentarer

Åh, Monopol! Förutom yatzy är monopol det jag saknar mest under påskhelgen. Ja, trots att jag aldrig vinner. Vilket suger, föstås. Ah well. Hoppas du har en fin påsk och tack för alla dina fina ord!

Skriv en kommentar