Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mer kök

2012-04-05 12:48:11 i Huset


Jag kom på att jag inte visat denna delen av köket! Vi har sprutlackerat köksluckorna i nyansen Soft Forest, målat kryddhyllan samt köpt fler beslag så att alla är likadana. Det som är kvar att göra är att byta ut den ljusblå väggplattan och byta ut bänkskivan längst in mot hörnet. Och så ska väl spisen bytas så småningom men än fungerar den och då får den vara kvar!



Så här såg det ut innan! Från en pastell till en annan.. När jag hade bott i huset i knappt en vecka slet jag ner kryddhylle-skåpet och målade det. Avskyr den där hemska färgen.


Uppe i taket hänger dimningsbara spotlights. Det bästa!


En gammal kaffekvarn och så sommarlukt på burk som jag gjort av te, ringblommor och blåklint.



Te, mitt livselixir.




Här är två bilder på farmor från olika tider i köket. Jag har placerat henne på spisfläkten så hon ser att allt går rätt till.


För att se mer köksbilder bläddrar ni bara i arkivet "Huset".

Nu ska jag gå in till mamma och pappas hus för mormor har kommit! Ikväll kommer Johannes också. Som en dröm! Det är skönt med påsklov men jag har lite panik för att jag inte kommit på något projekt att ta tag i. Måste komma på något tillräckligt stort. Inte bara något som tar en pyttestund att genomföra. Jag blir euforisk att genomföra något från tanke till färdig produkt. Måste tänka.

Kommentarer

Åh jag älskar att titta på bilder från ditt hus. Du har en helt fantastisk smak, Carolina! Jag gillar att se uppradat te också, jag känner alltid tillhörighet till människor som radar upp sina tesorter ovanför fläkten. Lättillgängliga ska dom vara!
ps. Jag hade visst inte ändrat min länk när jag lämnar kommentarer. Men nu så!
Emi
Jag är ledig i veckan från tisdag. Dejt?

Skriv en kommentar