Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den litterära attraktionen.

2012-04-24 21:56:15 i Texter/dikter

Idag fyller jag 25 år. Jag ska skriva mer om det imorgon. Nu vill jag dock visa er en annan sak, på temat födelsedag. Som ni vet är jag en språknörd av rang och det finns en sak som särskilt stimulerar mitt litterära sinne: människor som hanterar det skrivna språket på ett ytterst varsamt - men ack så djärva - sätt. Johannes är en av dem. Faktum är att hans förmåga att skapa meningar var det som till en början attraherade mig. Nu älskar jag honom av tusen andra anledningar såklart, men så enkelt (och svårt) är det i alla fall att få mig på fall!
Bara en sån sak att han gör tre PS. Kärlek till honom för det. Jag älskar PS. Man kan liksom inte sluta skriva och har mer att säga.

GRATTIS!

För 2 år sedan firade vi dig genom den legendariska Carramellen-festen (där allas vår Ellen Skoogh även firades, festen i ära) - då gav jag dig en låt med en bra andemening men ett mindre bra utförande och en brevskata med desto bättre utförande.


Året efter det styrde vi Golfen mot Dalasjö med Silver i bagaget för att få fira dig hemmavid där du fick träningskläder och en massa pussar (av både mig och Silver) - för att inte nämna den underbara påskhelgen, men den kan jag inte ta åt mig äran för.


I år får vi fira på separata orter. Jag sitter här med partyhatten och raketerna, redo att väcka grannarna inom några minuter - du sover sött i det fina röda huset. Lite melankoli finns det allt i situationen. Men vad spelar det för roll när man lyckas bli mer kär för varje gång vi talas vid och ser varandra, trots att vi sitter flera mil från varandra. Älskar dig otroligt mycket finaste Carolina - min fina mö från Dalasjö!


Ps. Det smakfulla rimmet där är inte din födelsedagspresent, men du kan se det som en bonus om du vill! Ds.


Ps nr 2. Din riktiga present får du till helgen. Ds.


Ps numero 3. Jag kommer försöka skriva ett grattis-sms till dig, men som du vet är skärmen sämst och mobilen är från gymnasiet så jag tar inte ansvar för de eventuellt väldigt vulgära orden som jag inte kommer kunna se mig skriva. Ds.


Puss!

Kommentarer

Ida
Så fint skrivet :) Och grattis i efterskott kära du. Jag kom ihåg i förrgår att du fyller år, men glömde bort det igår :) Kram kram!

Skriv en kommentar