Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Clara-kortet.

2012-04-11 22:01:50 i Allmänt


Det här är det finaste kort jag fått.


Det är Johannes lillasyster Clara som gjort det.


Tycker att hon borde bli kortmakare eller vad det heter. Sitta och pilla och vara kreativ hela dagarna! När jag hälsar på hos Johannes familj är det några ställen i huset där det är pysselkaos. Clara har dragit ut alla lådor med knappar, papper, glitter, snören och band och pryttlar och man får inte gå där eller röra något för jag tror att Claras energi störs då. Hon sitter bara där, mitt på golvet i de mest knepiga sittställningarna, med en allvarlig min och klistrar fast små, små stjärnor på en bild målad i en nyans som matchar perfekt till bakgrunden på ett papper hon noggrant valt ut. Titta bara på detaljerna på kortet ovan.




Kommentarer

åh sötasöta Carolina, tack så mycket för det fina inlägget!!! :) Saknar dig med, önskar att jag hade kunnat komma i påsk!! vavava ska ni fara och titta på hunden redan ?!?! berätta mera!! :D

Skriv en kommentar