Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Theme of the month.

2011-09-30 18:35:50 i Theme of the month

Jag är med i ett fotoprojekt som heter "Theme of the month" tillsammans med de här tjejerna: Evelina, Anna, Penélope, Nathalie och Lania. Den första dagen i varje månad ska vi publicera vårt bidrag till det för månaden aktuella temat. Nu i september har temat varit Kärlek och eftersom jag åker bort tidigt imorgonbitti publicerar jag min bild nu. Imorgon föreslår jag att ni går in på de andras tjejernas bloggar och ser hur kreativiteten har format deras bilder!


"Jag saknar dig" heter bilden och jag ville på något sätt gestalta hur det är att leva i ett distansförhållande. Tänkte att den bäddade delen av sängen, hans sida, får representera den fysiska tomheten.

Kommentarer

Nåh. Så himla fint och vemodigt på samma gång
Hans sida får representera den fysiska tomheten. Mycket fint!

Skriv en kommentar