Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tankar.

2011-09-15 17:27:26 i Allmänt

Idag är jag tröttheten personifierad. Tror att fem veckor på nya jobbet börjar ta ut sin rätt. Fick i alla fall höra att jag var fin idag av några elever och det var ju kul. Tur att min Lilla My-knut, orangea tröja och blommiga kjol gjorde charmjobbet. Imorgon åker jag upp till Saxnäs för undervisning. Fredagslunchen är en av veckans höjdpunkter. Fredagslunch är pedagogisk lunch vilket innebär att jag äter i den pyttelilla skolmatsalen i den pyttelilla fjällskolan tillsammans med mina elever. Vi pratar om allt möjligt. Som att åka snowboard och bryta tre ben i kroppen, om vittra som har skådats på cykel i trakten (?), om nya telefoner, om roliga semestrar, om hus där de spökar och om saker man kan drömma om. Längtar till imorgon!



Kommentarer

Det finns inte en enda människa i hela världen som jag vet passar så sjukt bra i det yrket hon har valt, som du. När jag beskriver dig och vad du jobbar med och hur bra du är på det så blir det alltid så himla självklart. Du är fantastisk min kaka!
JW
Bärrä du int bli otröjjän tå skrömthistoriän.
Anna - Tack underbara du! Jag blir så glad när jag hör sånt! :)



JW - Ingen risk. Jag börjar vänja mig med närvaron av skrömta. Det knakar i golv och väggar om vart annat här hemma. Man kan tro att jag flyttat in i ett kollektiv bestående av gastar och oknytt! Btw: Den tredje november är det Spökkväll i Latikbergs skola. Ska vi åka dit?!

Skriv en kommentar