Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Höstkängorna.

2011-09-20 21:19:57 i Allmänt



Låt mig presentera: Mina nya höstkängor! Från Nilson skor i Björkarnas stad. Passar till kjolar, klänningar, byxor, uppklätt, nedklätt. Mina drömmars skor. Lite Lilla My-känsla över dem tycker jag! Hade till och med en elev, pojke 14 år, som gav mina skor följande utlåtande: Jag tycker att du har coola skor! Så det så!


Kommentarer

Åh, alldeles galet fina är de ju. Mina kängor var en billig variant från skopunkten så sulan gapar och glappar som en stor ledsen mun när jag promenerar. Det svider i hjärtat men jag måste skaffa nya.
Jag vet inte inte om du har sett Facebookgruppen men jag skickar en massa information om Theme of the month här så att du är med på noterna :-)



Jag tar beslut nu:

Vi har ett rullande schema vem som väljer tema och för att hålla koll tycker jag att vi kör i bokstavsordning (Utifrån våra bloggar). Anna tyckte att jag börjar välja, så vi gör så och fortsätter sedan med Nakongo (Nathalie som hoppade på) - Norrlander (Anna) - Security (Penélope) - Youremygoam (Lania) - Och sedan börjar vi från början, dvs. Carpia (Carolina).



Första datumet varje månad publicerar vi våra bilder. Eftersom att det är första temat och eftersom att vi har mindre tid på oss denna gång än i fortsättningen så går jag ut easy: Kärlek.



Är du med? :-)

Skriv en kommentar