Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tisdagkväll och bilder från Umeå.

2011-10-11 22:22:15 i Allmänt

Sjörapporten på P1, pappas spacklande i sovrummet, målarfärg på händerna, trötta ögon. Rädsla för mörkret som blir allt djupare - nu är det bara att stå ut i fyra månader. Tur att jag har det jag gör, både på jobbet och här hemma. Mörkerångest botas bäst genom sysselsättning.

Här kommer några bilder från helgen i Umeå.


Jag, Johannes och Peter skulle fika på mitt älskade Schmäck men eftersom klockan var så mycket på lördageftermiddagen så var nästan allt slut och det var väl lika bra för jag var sugen på chailatte och stans godaste chailatte hittar man på Kafé Station. Med extra mycket kardemumma såklart (inte för intet att jag en gång hade smeknamnet "Kardemumma kamomill").


Jag var en färgkaramell i min gröna stickade tröja som jag fyndat på Myrorna. Får komplimanger för den varje gång jag använder den. Komplimangsfiskartröjan!


När vi pratat klart om bland annat uppvärmningsövningar, skalor och kompstilar på piano (Peter undervisar också i piano) på Station drog vi ut och sparkade höstlöv på en av mina favoritgator i Umeå.


Här är Johannes nya skor. Var han hittade dem? Under trappen i mitt hus när vi letade skor att måla i. Jag säger då det: det här huset är som rena rama skattkammaren!


På kvällen var jag hos bästa Anna på middag, film och massa massa prat. Jag fick en present, hurra!


Fin förrätt med ett dekorationshjärta!











Kommentarer

P:et
Underbara lördag!

Jag älskar höstbilden.



(kort kommentar idag).
A E L
Vad heter gatan? Det är väl inte ööööööööööööööööööökåååååååååååååååååå?

Peter - Ja, den är mycket fin! Tur att vi fick energi i oss så vi orkade sparka löv, haha!



Anders - Det är gatan just utanför Stadskyrkan. Inte ÖK alltså............. Nu tycker jag att du ska komma hem och se ditt föräldrahem i förvanling! Nu är de mörkröda tapeterna i pappas gamla rum ett minne blott, mohahha!
A E L
Det röda rummet bodde jag i,Göran i det blåa,men det är ju några år sen..........
C
guuud så snygga skor johannes har, bra carolina :D

Skriv en kommentar