Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Re:stacks

2011-11-24 13:19:36 i Allmänt

Sitter på jobbet och planerar. Lyssnar på Bon Iver och minns den här tiden för exakt ett år sedan. Hur jag gick från Haga till Dragonskolan där jag gjorde min praktik. Hur kallt det var och hur mina ögonfransar frös ihop till små iskristaller. Jag lyssnade mycket på Bon Iver då. Det gör jag fortfarande, men det finns en viss skillnad från då och nu. Man brukar säga att människan har tre grundpelare i livet: relationer, bostad och arbete/sysselsättning. Alla mina grundpelare har ändrats.

På fredag har jag och Johannes varit tillsammans ett år och jag säger som Bo Sundström (Bo Kaspers Orkester) sjunger: Många gånger har jag sagt att det här är nog det smartaste jag gjort.

I juni, en dag efter min sista dag på universitetet, skrev jag på kontraktet för min tillsvidareanställning som lärare i svenska, musik och sång.

I augusti flyttade jag in i mitt älskade hus.

Men Bon Iver är den samme, alltid lika fantastiskt bra!

Kommentarer

E 13,5
...önskar Dig Lycka Till med alla tre grundpelarna...

Skriv en kommentar