Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Omdömen, oknytt och kursplaneimplementering.

2011-11-30 23:08:54 i Allmänt

Ikväll har jag skrivit omdömen och nu känns det som om mina ögon blöder. Nästa vecka och veckan därpå är det dags för mina absolut första utvecklingssamtal i rollen som handledare. Om jag säger så här: jag har varit nervös många gånger, men nu kallsvettas jag bara vid tanken. Men! Som den positiva unga dam jag är tänker jag: det går bra! Jag kommer att fixa det och gör jag det inte går världen inte under. Som jag brukar säga till mina elever: om man alltid strävar efter att göra sitt bästa kan man sitta lugnt i båten med ett rent samvete under huvudkudden. Eller något i den stilen!

Min vän JW var här en sväng ikväll på en kaffekopp och så satt han i mitt kök och berättade om huvudlösa gubbar, oknytt och annat skrömt. Nu ska jag sova, imorgon har vi kursplaneimplementering på jobbet vilket innebär att hjärnan måste vara på topp. Konsert på kvällen sen + att det imorgon är den 1 dec vilket innebär en ny bild i månadens tema!

Ps: JW sa också följande: det bästa med huset är ju att du har lyckats behålla den gamla känslan, det känns äkta!

Det kändes fint att höra. Man vill ju inte renovera sönder äktheten.

Kommentarer

A E L
Det är rätt! Äktheten och äktigheten måste bevaras!

Skriv en kommentar