Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pärlplattor.

2011-05-14 00:26:06 i Allmänt

Ikväll gjorde vi pärlplattor på jobbet. Jag visade just plattorna för Johannes och så förklarade jag mitt koncept: Jag hade valt ljusa färger (vit, grå, beige) och en isig, ljusblå kulör för att skapa känslan av kyla eftersom jag gjorde snökristaller av pärlorna.

Johannes - Det är så typiskt dig. Varför kan du inte bara pyssla på? Varför ska du jämt ha ett koncept bakom det hela?

(Ibland när jag målar med Molly och Olivia kan jag gömma undan de "fula" färgerna, så att de målar med färger som passar ihop och därmed skapar en färgklang som stämmer bra överens med den estetik jag vill ska råda. På DEN nivån är det).

Om jag någon gång ska spela in ett album ska det helst vara ett konceptalbum. Det är inte för inte Viktor kallar mig och Johannes för "Pretto-paret". Jag har inte bestämt mig för om jag tycker att det är bra eller inte. Med lite självdistans funkar det säkert.

Nu yrar jag. Dags för sängen!

Skriv en kommentar