Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första maj.

2011-05-01 23:28:21 i Allmänt

Har haft en bra söndag: blåsig hundpromenad, traditionell månadsstorhandling på Ica Maxi, middag samt dubbelavsnitt Morberg med storebror och Johannes, bytt (dyra) strängar på cellon (eller okej, jag överlät uppdraget till Johannes då han gör det på en kvart istället för att jag ska förkorta med liv genom att utsätta mitt hjärta för onödiga utbrott) och ikväll har vi tillsammans med Idamari hälsat på Anna och Robert i Kåddis och kikat på film.

Nu nördar vi Queen, Queen – Who Wants To Live Forever, som vi helt plötsligt blev sugna på att höra! Mäktig ballad såhär på kvällskvisten.

Skriv en kommentar