Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Carolina-dagen!

2011-05-20 13:27:18 i Allmänt

Idag har jag namnsdag och då tycker jag att man ska ta tillfället i akt att vara lite egocentrerad.

Jag tycker att det är himlarns kul att det är så många som hittat till min blogg. Har mer läsare nu än jag nånsin haft. Skriv gärna och berätta om det är något ni vill att jag ska skriva om, skriva mer om eller skriva mindre om. Vad som är bra, dåligt eller mellanmjölk. Gör det om ni vill, annars fortsätter jag i vanlig ordning!


Puss på er!

Kommentarer

Jag älskar dina svenskalektioner och som en sann musiker gillar jag musiknörderi. Fortsätt i samma anda som du gör, jag tycker om att läsa din blogg! :-)
JohnnyW
Jag fascineras över din förmåga att på ett intressant sätt och utan överdrifter beskriva vardagen på ett vardagligt sätt, såväl i skrift som i bild. Inget är för litet eller för stort att förmedla och stilistiskt är du fenomenal.

Pussen från bilden har jag fångat och placerat en bit upp på min flintskalle.
pappa
Kram på Karolinadagen.keep swinging !

Skriv en kommentar