Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Två musikrelaterade saker.

2011-03-10 22:34:18 i Musik!

Alltså, jag tänkte på en grej: 80-talet slår ju 90-talet med hästlängder när det kommer till bra musik.

En annan sak: Jag råkade slå mig själv i pannan med basen idag när vi skulle repa för vår musikhistorieorienterade ensemble som den här veckan har handlat om musik från 2000-talet och 90-talet. Det gjorde så övernaturligt ont.

Nu ska jag läsa den bästa boken på länge (som jag fick av pappa i vårpresent, fler vårpresenter till folket!): Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Idéen till den boken är klockren! Jag skulle skrika av glädje om jag fick en sån romanidé och så skulle jag placera mig vid ett skrivbord där allmänhetens rop inte når och så skulle jag skriva tills tangenterna blev nednötta och kapitlen bildade en bok.

Det skulle jag!




Skriv en kommentar