Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hej fredagen, du är så himla charmig - får jag följa med dig hem?

2011-03-25 17:20:02 i Musik!


Ni får en fredagslåt, dock lite deppig text - men tänk inte på det. I övrigt tycker jag inte att Lykke Li´s uppföljare Woundes Rhymes lever upp till debuten Youth Novels.


I övrigt har denna dag varit fin. Musikhistoria med allas vår Örjan, lunch på stan med Sabina, ett lite hemligt besök på ett hemligt ställe för ett hemligt ändamål (skriver mer om det vid annat tillfälle), inköp av marinblå/vit-prickig halvtransparent blus och nu är jag hemma för tillfix inför kvällen vi döpt till "Linnea-återkomsten". Vi ska samlas ett gäng unga vår-peppade kvinnor för att käka och dricka vin och fira Linneas återkomst från praktiken.

Och snart är det april. Ja, jäklar.

Kommentarer

Vi har överlevt ännu en vinter! :) Nu kommer ljuset!

Skriv en kommentar