Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Black swan

2011-03-13 23:23:09 i Allmänt

Idag åkte familjen hem. Det känns lika jobbigt varje gång. Jag är nog löjligt familjekär.

Vi har gått morgonpromenad, handlat och varit på Bokcafé Pilgatan där vi fyndade böcker (vi var där även igår, men då var inte pappa med eftersom han var på möte och då pappa är en lika stor litteraturnörd som mig var vi tvungna att gå dit även idag. Inte mig emot). I eftermiddag satt jag och Johannes ute på min balkong och pluggade musikhistoria och sen kom Chris förbi och drack kaffe.

Ikväll har vi sett Black swan. Första 45 minuterna var den bra, men jag undrade om den enligt mitt tycke var värd alla de fina omskrivningar den fått. Det var den. Resten av filmen var ett mästerverk. Se den.


Skriv en kommentar