Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Väskan.

2011-06-16 13:03:19 i Allmänt






I examenspresent av mamma och pappa fick jag världens finaste väska/portfölj.
Jag har önskat mig en sån här väska så länge! Har spanat på vintageväskor, men insett att jag hellre vill ha en sprillans ny som jag får skapa min egen historia med! Den är helt i skinn och luktar som den bästa sadelbutiken! Väskan har flera olika fack, med dragkedjor och nyckellås och med följde även en axelrem jag kan koppla på ifall jag vill. Nu står den i ett rum och väntar på hösten när jag ska fylla den med fina pennor med perfekt skrivglid och elevuppsatser att rätta. Den rymmer dessutom min arbetsdator (det där kändes väldigt ovant att skriva, haha) som jag får av skolan till hösten! Jag och väskan kommer att bli ett fint par.

Kommentarer

Gud. Vad kommer den ifrån? Finns den i svart? LOVE IT.
ev
Shit, vilken fin present! Jag kan verkligen se dig glida runt på Hembergsskolan med denna. Jag kom ju på att när du är fast där och trivs alldeles fantastiskt så får jag väl komma och praktisera med dig. Där kommer det she magi, jag lovar!
CZ
åhhh så fin väskan är !!

Skriv en kommentar