Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Flätjunta!

2011-01-24 21:39:34 i Allmänt

Hälsade på Linnéa ikväll och hennes mamma var där. Linnéa ville att jag skulle fläta hennes hår och så berättade hon att de på jobbet brukar prata om mina olika flätfrisyrer och att de vill gå en kurs hos mig hur man lär sig fläta hår. (Jag kan ha en liten genomgång till sommaren!) När jag var klar med Linnéas frisyr lovordade hennes mamma min flätteknik:

- Du borde starta en flätjunta! Alltså som en syjunta, fast man flätar!

Det här med mina flätor startade någon gång under dagis då mamma gjorde två inbakade flätor på mig på morgonen och när jag kom hem från mitt dagis Tallkotten låg flätorna huller om buller på huvudet. När jag tävlade i ponnydressyr brukade mamma fläta mitt hår på vägen till tävlingarna, praktisk ridfrisyr.


Här är jag med flätor i håret tillsammans en suddig Nikki, Emily och Jockes dotter, Julen 2008. Ps: Mamma och pappas anslagstavla är och kommer alltid vara ett organiserat kaos.

Skriv en kommentar