Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Wedding singer.

2011-08-18 21:39:33 i Allmänt

Ikväll har jag och pappa plockat bort skåpdörrar och sågat bort en del av en vägg i min farstu. Eftersom min hall är öppen åt flera håll (farstu, kök, hall och trapp upp till ovanvåningen) blir den rätt svårmöblerad så därför ska farstun agera extrahall till skor och ytterkläder. Med den lösningen är min förhoppning att själva hallen ska bli luftig och mysig, inte jobbigt proppfull av kläder.

Imorgon efter att jag slutat jobba åker jag till Umeå. På lördag ska jag sjunga på ett bröllop i Strömbäck utanför Umeå. Bandet består av Johannes, Peter, Jonatan och Jonatans kusin. Det blir kul!


Kommentarer

Ida
Om vi någon gång gifter oss, så hoppas jag att du kan och vill sjunga på vårt bröllop också :)



Har du tid så titta gärna förbi när du är i stan.

Skriv en kommentar