Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Uppdatering på Majblommefronten!

2011-04-20 16:31:15 i Allmänt

Nu har det hänt! Jag har äntligen fått köpa en majblomma! Jag satt och övade cello (ja, jag har antagit en liten utmaning, mer om det en annan gång!) och genom fönstret såg jag en liten flicka komma gående. Jag kastade mig upp från stolen, sprang mot dörren och slet upp den till den lilla flickans stora förskräckelse. Jag måste ha sett helt köpgalen ut med vild blick och med plånboken i högsta hugg. När jag gjort mitt inköp frågade jag flickan var pengarna gick.

- Eh.. barn..?

Jag iddes inte rota mer i det utan önskade henne lycka till (nästa år får vi hoppas att min ordinarie majblommepojke är i försäljarsvängen igen och brukar ordning kring vetskapen om var intäkterna går).

Ps: När jag igår beklagade mig över den stackars pojken som blivit rånad fick jag en majblomme-pin av Johannes pappa, det var snällt!

Ps 2: Den här bloggen kommer inte att förvandlas till en majblomme-blogg.

Skriv en kommentar