Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trötthet och längtan.

2011-04-08 15:27:15 i Studentlivet

Sitter halvt nedbäddad i sängen med datorn i knät (den mycket ergonomiska studentställningen, hehe) och avverkar ytterligare någon timme med plugg. Jag skulle ge ganska mycket för en hel dag utan någonting att göra. Börjar vara ett tag sedan nu. När jag var liten blev jag fort rastlös och tjatade på mamma och pappa: Vad ska vi göra nu då? Jag har ingenting att göööraaa! Och visst, det händer rätt ofta nu också då jag är van vid ett högt tempo med många bollar i luften, men just nu - nu skulle jag mest bara vilja läsa, spela piano eller typ.. dagdrömma. Nu är det exakt fem dagar kvar till tentan så det är bara att köra på. Ska satsa på att få klart inlämningsuppgiften imorgon också.

Men vet ni? Om en vecka har jag påsklov! Lyckan i det! (Visserligen är det inläsningsvecka, men det kan vi se som en liten parantes just nu). Först åker jag och Johannes till hans familj i Skellefteå och sedan åker vi hem till Dalasjö. Vi ska dessutom vara hundvakter till Johannes mammas hund Silver då de åker till Cypern. Och så fyller jag år! Påsk, hund och födelsedag. Det kan inte bli mycket bättre.

Nu ska jag plugga en timme till och sedan cykla till jobbet där vi ska grilla med arbetskompisarna innan ungdomarna kommer.


Skriv en kommentar