Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Upplevelsebaksmälla och pianotankar.

2010-09-09 16:18:05 i Musik!

Den enda nackdelen med att ha roligt varje dag är att det blir svårare och svårare att toppa dagarna i världsklass. Upplevelsebaksmälla liksom. Inte att leka med. En vis man sade: Ju roligare man har det desto jobbigare blir det efteråt.

Förresten. Ingen som har ett piano till salu? Har ett extremt abstinensbehov efter ett. Det kan dock komma att bli svårigheter att placera ett piano (det måste ha alla sju oktaver så att man riktigt kan gå lös när man spelar!) här hemma eftersom alla våra 64,5 kvadratmeter fyller sin funktion. Fast å andra sidan - soffan går ju att magasinera. Patrik får sitta i fötöljen. Jag tar pianopallen. 


Skriv en kommentar