Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ljud.

2010-10-25 17:10:50 i Studentlivet

Trodde aldrig att jag skulle säga det här:

Jag är så trött på ljud.

Idag i 123:an (vårt "hemklassrum") ekade ljudet av pianotangenter, trumvirvlar samt ett nervöst ordande om gehör- och teoridelen är sammankopplade i musikteoritentan.
Om ni vill veta har jag följande trevligheter på agendan framöver:
Tisdag: Seminarium på två engelska artiklar som behandlar ämnet musik och dator, inspelningsprogram och liknande.
Onsdag: Tenta i brukstrummor.
Torsdag: Tenta i brukspiano.
Fredag: Redovisning av den låt vi i par spelat in i studion. (Och gratis workshops på jazzfestivalen, veckans höjdpunkt).
Måndag nästa vecka: Musikteoritenta.
Fredag nästa vecka: Stor konsert i Ljusgården. Känns ju kul att jag kommer att vara ett vrak när jag ska sjunga och spela.
Och mitt i allt detta går jag igenom något som får maten att smaka bark och nätterna att kännas som ett straff. Jag önskar att jag kunde titta fram i tiden för att se hur saker kommer att se ut, men jag antar att jag måste finna mig i att ta dag för dag. Minut för minut.

Kommentarer

Hej vännen!

Ja det är jätteroligt och det blir såå fint! Vi ska sitta många timmar på hästryggen när du kommer ner nästa gång!

Hoppas allt är bra med Er! Jag saknar dig!

KRAM

Skriv en kommentar