Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Is.

2010-10-29 18:28:23 i Studentlivet

Mamma skickade nyss ett sms om att de äter italiensk buffé på grejer som Ludvig hade med sig hem från Italien. Själv ska jag plugga hela kvällen. Stegteori, funktionsanalys modala skalor.

Idag redovisade vi våra låtar inspelade i programmet Cubase. Vår låt "Is" spårade ur i någon slags spökaktig, filmisk musik och ett ständigt strävande efter att hitta ljud och effekter som skapade en "isig, vintrig och vemodig känsla". Dessutom bakade vi in några referenser i låten så som korta sekvenser ur "Phantom of the Opera" och den läskiga melodistämma som symboliserar Mårran. Ja, vi var rätt trötta och oinspirerade!

Peter sa följande om vårt projekt:

Är det inte postrock så är det ambient!

Skriv en kommentar