Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Barriärer.

2010-10-26 18:51:29 i Studentlivet

Idag var en bra dag av många anledningar. Knäckte äntligen koden i bossakompet i både trummor och pianot såhär i grevens tid då tentorna kommer att genomföras de två kommande dagarna. Lunchade med Ellen som sa så många kloka saker att hon borde skriva en bok. Genomförde ett intressant seminarium som faktiskt gav mig något vilket det känns som de senaste seminarierna inte gjort. Vår lärare överraskade dessutom genom att berätta var vi fått våra praktikplatser. Jag har ansökt om att få byta vfu-plats från Vilhelmina (där jag trivts hur bra som helst) eftersom jag vill få in en fot på någon skola i Umeå för att öka de minimala chanserna att få jobb här i björkarnas stad. Mitt hopp var lågt då Vfu-enheten deklarerat situationen klart och tydligt: alla vfu-platser i musikämnet på gymnasiet var redan uppbokade och de platser som fanns kvar var på högstadiet i Umeå med OMNEJD (läs: Övik, Skellfteå, Robertsfors). Men någon/något hade tydligen bestämt sig för att hjälpa mig. Det resulterade i att jag ska göra min sju veckor långa musikpraktik på Dragonskolan. Hurra! Det kunde inte bli bättre! En annan bra grej med denna dag är att jag träffade bästa Anna som också delade med sig av visdom och ord som hon levererade i kulsprutsfart som vanligt. Men jag gillar Anna ändå. Kanske för att vi pratar precis lika fort! Nu ska jag äta god mat och sedan plugga hela kvällen lång.

Kommentarer

Anonym
SKELLEFTEÅ! FÖR FAN!
30 minuter är tight, im tellin you! Man måste vara sjukt språkeffektiv. Nästa gång blir de te i vår lya i Kåddis (alltså, den är to die for, så sjukt mysig) och då ska jag ha minst fyra timmar! Puss

Skriv en kommentar