Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Altruism.

2010-10-08 22:21:09 i Allmänt

Efter fem dagars bloggtystnad låter jag återigen ljudet av mitt tangentknapprande eka ut i denna multimediala atmosfär. Äh. Jag skippar skitsnacket.

Mitt oktober och jag är inte överrens. Vi samarbetar inte. Hittills har oktober motarbetat mig. Jag tänker inte säga mer än så. Jag tror att allt löser sig till det bästa till slut, hur det än blir. Ibland krävs det bara lite extra tålamod.

Med detta inlägg vill jag säga några ord till några personer.

Det finns personer som ger mig de bästa kramarna när jag som mest behöver dem. Det finns personer som lagar varm choklad åt mig, som ger mig en axel att gråta ut mot, som ringer och frågar hur det är, som visar roliga bilder för att jag ska bli gladare. Det finns personer som lagar mat till mig, som ger mig choklad, som drar med mig på peppande träningspass, som ger mig te, som lyssnar. Det finns personer som drar skämt när jag behöver skratta, som säger exakt vad de tycker även fast det kanske inte är det jag önskar höra och det finns personer som låter sitt kylskåp vara lika mycket mitt. Det finns personer som jag kan ringa mitt i natten, det finns personer som skickar sms som berör mig så mycket att jag börjar gråta. Det finns personer som köper piggelin till mig och det finns personer som ger mig sina hörlurar när mina gått sönder.

Dessa personer är mina vänner och min familj. Utan er, ingenting.

Nu är jag hemma i Dalasjö och jag kan inte beskriva hur bra det känns. Jag har spelat piano i två timmar och knövlat och gosat med Thimmies öron. Hon släpper mig inte en sekund med blicken. Imorgon ska vi gå en långpromenad i skogen. Det behöver jag. Skogen är det allra bästa.


Kommentarer

Skriv en kommentar