Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Yrket.

2010-11-22 17:01:07 i Studentlivet

Hoppade av eufori på vägen hem från min VFU-skola, Dragonskolan. Eufori över att jag verkligen känner att jag valt rätt yrke! Tänk att få lära ut saker man älskar till ungdomar som sprudlar, ibland av energi och ibland av opepp - men det är ändå så dynamiskt och det är det som får mig att trivas.

Fick ett fint beröm av min handledare idag och det ska jag mysa med riktigt länge. Vi myser med det jag lyssnar mest på just nu: The tallest man on earth.


Kommentarer

Det är klart att vi ska styra upp en dalasjöpromenad! Jag längtar :) Kram på dig!
Ja, min Regina Spektor-konsert... Mycket frågor och lite action från min sida! Det kommer naturligtvis lite inspelningar på kalaset, både i audio och video förstås. Dock är inget utav dom klart, men jag hoppas att det kommer innan jul i alla fall!



Nu måste jag faktiskt fråga dig när jag läser om så mycket musik från din sida: Vad är det för någonting du gör egentligen? haha.

Kram!

Skriv en kommentar