Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

R.

2010-11-18 20:43:02 i Allmänt

Denna dag har innehållit följande: plankning av tre Foo Fighters-låtar (nu kommer jag aldrig att orka lyssna på dem igen) inför morgondagen, tre utvecklingssamtal, träning, barnvaktande av Mollan och Opi Rau Rau och nu ska jag halvdö på sängen!

Ps: Molly har lärt sig att säga R! Helt plötsligt sa hon bara "Carro" med tydligt R! Sedan säger hon RRRROSA och MORRRR och KÖRRRRA med extra tydligt R-uttal!

Kommentarer

Jochen
Foo Fighters! Är du galen! Jag vill också planka Foo Fighters! Vilka 3 låtar var det? Typ Everlong, Times Like These och The Pretender?
Carolina
Vi har ett tema och de fick välja band efter en lista som jag sammanställt och då valde de Foo Fighters. Det är en grupp som läser pop&rock som individuellt val och de är riktigt duktiga! Låtarna jag plankade var Times like these, My Hero och Monkey Wrench :)

Skriv en kommentar