Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den här låten alltså.

2010-11-02 10:58:43 i Musik!



Jag kommer alltid tillbaka till den. Texten (som är en av de finaste jag vet och det betyder att den är riktigt extremt tokbra då jag är en utpräglad textmänniska som mer eller mindre varje dag höjer en text till skyarna) talar rakt till mig och musikens uppbyggnad på slutet när stråkarna kommer in.. ja, men lyssna själva vetja. Jag ska inte babbla mer.

Nu ska jag snart repa på skolan, efter det datainköp (hurra!) följt av personalmöte med mitt nya jobb!

Ps: Jag vet att min blogg är, vad man brukar kalla, "rätt emo" just nu men ni ska veta att det verkligen finns saker jag är tacksam och glad för också. Mina vänner till exempel, som kommer hit på 10 minuter då jag ringer och min familj med världens bästa lillebror som säger att de inte ska äta italiensk mat förrän hela familjen är samlad. Dessutom gillar jag frosten på marken, hallonmumrikar som man får och hur det känns när man verkligen lever. Jag ska tänka på den här tiden när jag är 80+ och sitter i en gungstol med löständerna glappandes.

Skriv en kommentar